GRADSKA UPRAVA: Pravo na nagradnu ekskurziju imaju i studenti sa prosjekom 8,50 i više


GRADSKA UPRAVA: Pravo na nagradnu ekskurziju imaju i studenti sa prosjekom 8,50 i više


Iz Gradske uprave stiglo je obavještenje u kome se navodi da pravo na nagradnu ekskurziju imju svi studenti sa prosjekom ocjena većim od 8,50, a ne devet kako je to juče navedeno i objavljeno u javnom pozivu.


Uslovima konkursa predviđeno je da studenti, sa stalnim mjestom prebivališta u Trebinju, treba da budu prvi put upisani u drugu, treću, četvrtu, petu ili šestu godinu prvog ciklusa studija, te da prošle godine nisu iskoristili pravo po ovom javnom pozivu.


Uz prijavni obrazac potrebno je da se dostavi kopija lične karte, potvrda fakulteta o redovnom studiranju,uz prosjek ocjena sa svih godina studiranja i CIPS-ova prijava prebivališta. Svi dokumenti treba da se dostave u originalu ili ovjerene kopije.


Rok za podnošenje potrebnih dokumenata na adresu Gradska uprava Trebinje, Ulica Vuka Karadžića broj 2 ili putem protokola Grada Trebinja ističe 18.maja, a destinacija ekskurzije biće određena nakon razmatranja pristiglih prijava.


Podsjetimo, prošle godine Gradska uprava finansirala je petodnevnu nagradnu ekskurziju za 29 studenata iz Trebinja, koji su krajem jula obišli Beč, Bratislavu i Budimpeštu.


Grad Trebinje je jedina lokalna zajednica u Republici Srpskoj koja za najbolje studente organizuje putovanje u inostranstvo.


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?