LEOTAR U FINALU PLEJ-OFA


LEOTAR U FINALU PLEJ-OFA


Košarkaši „Leotara“ plasirali su se u finale plej-ofa košarkaškog prvenstva Republike Srpske i za titulu prvaka igraće protiv banjalučkog „Borca“.


Trebinjci su večeras u odlučujućem trećem susretu polufinala ubjedljivo slavili protiv ekipe „Sokoca“ rezultatom 103:75.


Za šefa stručnog štaba domaćih Dražena Šegrta – ovo je bilo i najbolje izdanje „Leotara“ u svojoj dvorani ove sezone, a desilo se upravo u polufinalnom duelu u kojem je njegov tim prošle godine porazom završio sezonu.


„Na početku sezone smo sebi zacrtali – da je prvi cilj da budemo bolji nego prošle sezone. To smo uspjeli – i hvala mojih igračima i ovoj divnoj publici. Borićemo se sa ‘Borcem’. Neću ništa da obećam. Pokušaćemo da skautiramo njihovu igru  – od ujutro se već počinjemo baviti našim protivnikom“, ističe Šegrt.


Najefikasniji među Trebinjcima večeras je bio Dejan Šakotić sa 30 poena, Srđan Damjanović je postigao 18, a Đorđije Ninković 15 poena.


Finale za šampiona Srpske i plasman igra se na tri dobijene utakmice, a prva je na rasporedu već u subotu, kada „Leotar“ gostiju u Banjaluci.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?