SUSRETI BILEĆANACA OD 21. DO 23. JUNA


SUSRETI BILEĆANACA OD 21. DO 23. JUNA


Danas je u Bileći održan sastanak Organizacionog odbora ovogodišnjih susreta pitomaca Škole rezervnih oficira iz svih jugoslovenskih republika i predstavnika Opštine Bileća.


Predstavnici ŠROP-a očekuju dolazak blizu 1000 pitomaca. 


„Do 15. maja biće završene prijave i tada ćemo znati tačan broj pitomaca koji dolaze u Bileću. Program posjete sličan je kao i prethodnih godina. Do sada smo se uvijek lijepo osjećali u Bileći i želimo da nam ovaj jubilej ostane u najljepšem sjećanju“, kaže predsjednik Organizacionog odbora Slovenije Zlatko Filej. 


Menadžer Opštine Bileća poželio je dobrodošlicu predstavnicima Škole rezervnih oficira: „Potrudićemo se da se osjećate ugodno, da na najljepši način ostvarite cilj vašeg dolaska, da se družite i da nam dolazite i narednih godina.“ 


Na sastanku je nastala i ideja da Bileća obnovi bratske veze sa ljubljanskom opštinom Moste Polje. Ovi bratski odnosi prekinuti su za vrijeme ratova devedesetih godina prošlog vijeka. 


Sastanku na kom su utvrđeni detalji i protokol posjete pitomaca prisustvovali i komandant kasarne “Bilećki borci“ Nebojša Ivezić, direktor „Turističke organizacije“ Bileća Nikola Bajović, načelnik Odjeljenja za privredu, društvene djelatnosti i inspekcijske poslove Rade Kozjak.


 


RADIO BILEĆA

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?