Policijska uprava Trebinje: OPREZ ZBOG OČEKIVANOG PRILIVA MIGRANATA


Policijska uprava Trebinje: OPREZ ZBOG OČEKIVANOG PRILIVA MIGRANATA


 Od početka februara na području koje operativno pokriva Policijska uprava Trebinje nađeno je 18 migranata za koje postoji osnov sumnje da su ilegalno prešli granicu sa susjednom državom, a samo tokom jučerašnjeg dana na području Trebinja otkrivena su tri, a u Ljubinju jedan migrant.


Ovo je za Radio Trebinje navela Vanja Antelj, portparol Policijske uprave Trebinje, dodajući da su u našem gradu juče zatečena tri Alžirca, a u Ljubinju lice iz Maroka, a svi su predati Jedinici granične policije Trebinje na dalje postupanje.


Ona je upozorila da se, sa ljepšim danima, očekuje povećani priliv migranata prema unutrašnjosti, i da će sve policijske stanice na našem području pojačati rad koji se odnosi na ilegalne migracije.


„Upućujemo apel svim građanima, a naročito onima koji stanuju u graničnom pojasu, da preduzmu mjere kako bi zaštitili svoju imovinu, da zaključavaju kuće i vozila, i da, ukoliko uoče kretanje sumnjivih nepoznatih lica u blizini kuća, odmah obavijeste policiju, kako bi se pravovremeno spriječilo eventualno izazivanje krivičnih djela ili – da se izvršioci zateknu na licu mjesta“, ističe Antelj.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?