TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJE NA SAJMU U SLOVENIJI


TURISTIČKA ORGANIZACIJA TREBINJE NA SAJMU U SLOVENIJI


Turistička organizacija Grada Trebinja i Turističko-rekreativni centar „Grad sunca“ učestvovaće na međunarodnom sajmu turizma – „30th Natour Alpe-Adria tourism fair“, koji će od 30. januara do 2. februara biti održan u Ljubljani.


U Turističkoj organizaciji Trebinje je saopšteno da je ovo dobra prilika da se tržištu Republike Slovenije, ali i brojnim inostranim turističkim agencijama, tur-operaterima i ostalim akterima iz sfere turizma, predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja sa naglaskom na aktivni odmor, aktivnosti u prirodi i avanturizam.


Turističko-rekreativni centar „Grad sunca“, kao jedan od lidera turističke privrede Trebinja, predstaviće svoju bogatu i raznoliku turističko – sportsku ponudu i prateće sadržaje za rekreativce.


Nastup na ovom prestižnom turističkom sajmu, koji slovi za jedan od najvažnijih, a specijalizovani su za avanturizam, aktivni odmor, aktivnosti u prirodi, adrenalinske sadržaje i sportsko-rekreativnu ponudu, biće realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske (TORS), koja je obezbijedila promotivni štand za sve zainteresovane nosioce turističke ponude Republike Srpske…

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?