DNS ČVRST KAO STIJENA


DNS ČVRST KAO STIJENA


U prostorijama Demokratskog narodnog saveza Gradski odbor Trebinje danas je održana konferencija za štampu na kojoj su govorili  predsjednik Regionalnog odbora DNS-a za Hercegovinu Slavko Dangubić i Nenad Nešić, koordinator ove stranke za Izbornu jedinicu tri.


„Odgovorno tvrdim da je Demokratski narodni savez na području regije jedinstven, u potpunosti oslonjen na principima saveza, i čvrst kao stijena“ kaže predsjednik Regionalnog odbora DNS-a za Hercegovinu Slavko Dangubić.


Govoreći o situaciji u opštinskom odboru DNS-a Foča Nenad Nešić, koordinator ove stranke za Izbornu jedinicu tri rekao je da su se novoosnovanom Demosu u Foči priključili uglavnom funkcioneri i direktori na lokalnom i republičkom nivou, koji su upravo zahvaljujući ukazanom povjerenju od strane DNS dobili te pozicije.


„Okrećemo se opštinskim izborima, a da je Demokratski narodni savez privlačna stranka govori podatak o sve brojnijem  članstvu navodeći da se kompletan Opštinski odbor PDP-a u Zvorniku priključio Demokratskom narodnom savezu“, rekao je Nešić.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?