PRETRESI NA PODRUČJU PU TREBINJE: TRI LICA OČEKUJU SASLUŠANJE TUŽIOCA


PRETRESI NA PODRUČJU PU TREBINJE:


TRI LICA OČEKUJU SASLUŠANJE TUŽIOCA


U akciji borbe protiv nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnim drogama, koja se danas provodila na području Policijske uprave Trebinje, uhapšeno je 11 lica, od kojih će, kako nezvanično saznajemo, M.N, M. L. i S. S. biti sprovedeni u Okružno tužilaštvo u Trebinju, radi daljeg saslušanja.


Osim njih, još osam lica je lišeno slobode i nad njima se danas vršila obrada. Osim pomenutih 11 lica koja su uhapšena, još trojica se potražuju i oni će takođe biti sprovedeni u Tužilaštvo, ali su još nedostupni policiji.


U pitanju je, kako je potvrdila portparol MUP-a RS Mirna Miljanović, akcija kodnog naziva “Kanader”, koja je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prometom opojnim drogama.


U akciji je, prema njenim tvrdnjama, pretreseno 18 lokacija, sa kojih je zaplijenjeno 19,8 kilograma marihuana, kao i manja količina kokaina i spida.


Akciju je provodila Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Trebinje, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinja, gdje je potvrđeno jedino to da do kasnih popodnevnih časova još niko nije doveden na saslušanje kod njih…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?