KOZA ZAVRŠILA NA RAŽNJU NAKON ŠTO JE VLASNIKU POJELA 20.000 EURA


KOZA ZAVRŠILA NA RAŽNJU NAKON ŠTO JE VLASNIKU POJELA 20.000 EURA


Porodica Simić iz sela Ranilovca u Srbiji ostala je bez 20 hiljada eura kojima su namjeravali proširiti imanje nakon što ih je pojela njihova koza Belka, piše Aranđelovac Info.


Za kupovinu 10 hektara zemljišta uštedjeli su 20 hiljada eura koje su na dan kupovine  ostavili na stolu.


“Ustali smo rano i prebrojali novac jer je trebao doći čovjek od kojeg smo kupovali zemlju da se potpiše ugovor. Novac smo ostavili na stolu u dnevnom boravku i otišli doručkovati. Moj svekar je izašao nahraniti stoku, kao i svako jutro, ali nije primijetio da nije za sobom zatvorio ulazna vrata.


Tako je počela naša nesreća. Naša koza Belka, koju imamo već nekoliko godina, ušla je u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola”, ispričala je Milena Simić kroz suze.


Kad su čuli buku, njen suprug je otišao pogledati što se događa. “Zamalo je dobio infarkt. Vidio je Belku kako jede novac sa stola. Ostalo nam je samo 300 eura, ostalo je pojela ili poderala. Muž od toga dana ništa ne govori. Samo sjedi, šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno”, kaže Milena.


Za vrijeme intervjua, Belka se okretala na ražnju, a novinari koji su ostali na ručku kod obitelji Simić, otkrili su da je bila vrlo ukusna.


tuzlanski.ba

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?