BILEĆANIN U GACKU PAO SA DROGOM


BILEĆANIN U GACKU PAO SA DROGOM


Gatačka policija je u utorak oko 13,30 časova, u Nemanjinoj ulici u Gacku, zaustavila i kontrolisala putnički automobil marke „Golf“, tip „II“ kojim je upravljalo lice inicijala M.S. (1993) iz Bileće i tom prilikom pronašli 1.915 grama opojne droge koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu skank. 


Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su nakon izvršenog pretresa automobila, ispod zadnjih sjedišta, pronašli drogu, a pretresena je i kuća i pomoćni objekti ovog Bilećanina, gdje je pronađena jedna torba, sa ostacima zeljaste biljne materije koja asocira na opojnu drogu skank.


Nakon dokumentovanja predmeta Policijska stanica Gacko će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.S. počinilo krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“. 


Za deset mjeseci 2018. godine, evidentiran je ukupno 101 slučaj zloupotrebe opojnih droga i to: 14 krivičnih djela i 87 prekršaja. Ukupno je oduzeto 88.041 grama opojne droge marihuane, 263 grama opojne droge kokain, 198 grama opojne droge ekstazi, 37 grama opojne droge hašiša i 6 komada tableta opojne droge ekstazi...


SARANSAK 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?