POSTAVLJEN PRVI PRODAJNI ŠTAND NA PIJACI KOD BIVŠE ZGRADE NEIMARSTVA


POSTAVLJEN PRVI PRODAJNI ŠTAND NA PIJACI KOD BIVŠE ZGRADE NEIMARSTVA


Grad Trebinje, odnosno Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje  za prostorno uređenje i urbanizam, i Agrarni fond grada Trebinja postavili su danas prvu prodajni štand na prostoru kod bivše zgrade Neimarstva.


Ovaj štand dodjeljen je na korištenje porodici koja se nalazi u teškom imovinskom stanju i čiji jedini prihodi jesu oni koje ostvare prodajom na ovom prostoru.


Vrijednost štanda iznosi oko 2.000 KM, a izradu istog finansirao je Agrarni fond.


U narednom periodu, kako je istako načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Bojan Čvoro, planirano je uređenje ovoga dijela grada i uklanjanje kombiji vozila na čijem mjestu bi trebali biti postavljeni prodajni štandovi.


Trebinjka Milijana Pudar, koja će koristiti postavljeni štand, iskoristila je priliku da se zahvali Gradskoj upravi i Agrarnom fondu za obezbjeđenje boljih uslova za obavljanje djelatnosti. „Moja familija i ja zahvalni smo što nam je omogućeno da sada na jedan ljepši način izlažemo svoje proizvode. Zahvljujem se gradonačelniku Luki Petroviću i direktoru Agrarrnog fonda Veselinu Dutini na pomoći koju su nam pružili i nadam se da će u narednom periodu ova pijaca biti znatno ljepši prostor za rad“, istakla je Pudar.


trebinje.rs.ba

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?