U MOKRIM DOLOVIMA IZGORIO PREDNJI DIO BMW-a


U MOKRIM DOLOVIMA IZGORIO PREDNJI DIO BMW-a


Jutros oko 1 čas iza pola noći u Mokrim dolovima, na Trgu Petral, izbio požar na vozilu marke „BMW“, vlasništvo porodice Tarana.


U požaru je u potpunosti izgorio cio prednji dio automobila, a vatra je u dobroj mjeri bila zahvatila i poslovni prostor poljoprivredne apoteke u stambeno-poslovnom objektu ispred koga je bio parkiran i Taranin automobil.


Vozilo se, u stvari, koristi u firmi za servisiranje i popravku automobila “Autiounion” čiji je Tarana vlasnik, a koja se nadovezuje na poljoprivrednu apoteku, pa se moglo desiti da, osim auta, plane i njegov poslovni objekat.


Vatra je u dobroj mjeri zahvatila i fasadu na prvom i drugom spratu zgrade, ali je plamen dosezao i do prozora na trećem spratu, a od siline požara je oštećen i automobil marke tojota, budvanskih tablica, koji je bio parkiran do Taraninog, pa je šteta višestruka.


Stanari zgrade kažu da nisu čuli ništa dok se plamen nije razbuktao, ali je sve buknulo  tako naglo da je, pored BMW-a, najviše stradao magacin poljoprivredne apoteke, cjelokupna bravarija i klima uređaj i sama je sreća da požar nije zahvatio hemikalije koje se prodaju u poljoprivrednim apotekama, što bi dovelo do oslobađanja otrovnih gasova i pospješivanja vatre.


Sreća je bila da vatra nije ušla i u samu fasadu, u kojoj je stiropol, a koja je na prvom spratu bila dobro zahvaćena. Mogla su čak i stakla popucati, a da se to desilo – plamen bi zahvatio zavjese na prozorima i izgorjeli bi stanovi, zbog čega smo jako zabrinuti”, kaže jedan od stanara zgrade.


Iako u policiji nisu željeli saopštavati detalje u cilju dalje istrage, već samo kažu da su sa lica mjesta izuzeti određeni predmeti i tragovi, kako bi se vještačili i utvrdilo da je u pitanju paljevina ili samozapaljenje, nezvanično saznajemo da je ipak u pitanju paljevina, jer su navodno sve zabilježile video kamere…


SARANSAK


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?