NA PUTU DOMAŠEVO – KRTINJE SE PREVRNUO KAMION, TROJICA OZLIJEĐENIH


NA PUTU DOMAŠEVO – KRTINJE SE PREVRNUO KAMION, TROJICA OZLIJEĐENIH


Danas u 13,40 časova, u mjestu Zminjac, na putu između trebinjskog sela Domaševo i sela Krtinje u opštini Ljubinje, prevrnuo se kamion sa drvima, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi ozlijeđena su tri lica sa prezimenima Denda, Turnić i Zotović.


Dojavu da je kamion sletio sa puta primili su trebinjski vatrogasci i Služba hitne medicinske pomoći oko 14 časova i odmah se, prema riječima dežurnog ljekara dr Vaska Kovača, uputili na lice mjesta.


„Nijedan od njih nije vitalno ugrožen, ali su prve hitne intevencije pokazale sumnje na prelome u predjelu kuka i grudnog koša kod Dende, dok je Zotović zadobio povrede u predjelu lica, pa se sumnja na prelom nosne kosti i gornje vilice, kao i razderotine po cijelom licu, što će sve podrobnije pokazati dalja snimanja i ljekarski nalazi, s obzirom da su oba pacijenta prebačena na dalju hospitalizaiju“, kaže doktor Kovač.


Ono što su u startu bili dobri pokazatelji jeste da se u tokom cijelog transporta nijedan od dvojice ozlijeđenih nije gubio svijest, dok je treći samo lakše povrijeđen i on je odmah odbio da ide u bolnicu.


„Treći ozlijeđeni je, međutim, ipak na kraju došao sam u našu službu, žaleći se na bolove u predjelu rebara, pa bi možda i on mogao imati prelom nekog rebra, ali se to sve još ispituje i ništa sa sigurnošću ne možemo potvrditi“, dodaje doktor Kovač.


Njih trojica su se prevrnuli sa kamionom punim drva, u poprilično nepristupačnom terenu sa uskim, makadamskim putem... 


SARANSAK


foto: Vatrogasna jedinica Trebinje


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?