POLICIJA ZAPLIJENILA BLIZU 14 KILOGRAMA SKANKA


POLICIJA ZAPLIJENILA BLIZU 14 KILOGRAMA SKANKA


Gatačka policija je, zahvaljujući prethodnim operativnim radnjama, na lokalitetu Košuta, opština Gacko, zaplijenila jutanu vreću sa oko 14 kilograma marihuane – skank, a za vlasnicima se još uvijek traga.


Naknadnim mjerenjem je utvrđeno da je droga teška 13,7 kilograma, a u jutanoj vreći su bila posebna pakovanja droge u najlonskom omotaču, pa je najvjerovatnije kao takva bila spremna za dalju distribuciju, iako u policiji, u cilju istrage i bez rada nadležnog Okružnog tužilatva Trebinje, nisu željeli davati više informacija.


 „Policijski službenici Policijske uprave Trebinje nastavljaju da preduzimaju druge mjere i radnje, s ciljem identifikovanja lica za koja će se steći osnov sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga“, saopšteno je u Policijskoj upravi Trebinje.


Nezvanično saznajemo da policija vreću još nije ni otvorila, niti će se to raditi bez naredbe okružnog tužioca, ali se više detalja može očekivati početkom naredne sedmice.  


U toku devet mjeseci 2018. godine, Policijska uprava Trebinje evidentirala je 12 krivičnih djela  neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i 77 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 


U Policijskoj upravi Trebinje kažu da je u ovom periodu ukupno oduzeto 34.336 grama opojne droge marihuane, 263 grama kokaina, 198 grama amfetamina, 37 grama hašiša i šest komada ekstazija, tako da je ovo najveća ovogodišnja zapljena...

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?