GO DNS TREBINJE: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


GO DNS TREBINJE: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Gradski odbor DNS Trebinje izdao je saopštenje koje prenosimo u cjelosti:


Obavještavamo članove i simpatizere Demokratskog narodnog saveza i ostalu javnost da je predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Trebinje donijelo odluku o isključenju sljedećih članova: Jovice Vlatkovića, Srđana Bubala i Zorana Miladinovića.


Odluku o isključenju donijeli smo jednoglasno, saglasivši se da su sva trojica prekršili osnovne principe djelovanja stranke i nanijeli joj ogromnu štetu svojim nepoštenim djelovanjem.


Naime, ovi nepošteni, sada već bivši članovi DNS-a, isključeni su iz stranke zbog lobiranja za druge partije i njihove članove koji su bili kandidati za poslanike na nivou Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. 


Time su u očima javnosti narušili i jedinstvo i ugled stranke, što se negativno odrazilo i na rejting kandidata DNS-a iz Trebinja, a koji svojim poštenim radom nisu mogli spriječiti njihovo prljavo djelovanje.


Zato ih na kraju, onako kako su i dolazili iz različitih stranaka koje su mijenjali sa svakim izbornim ciklusom, vraćamo tim istim ili nekim drugim za koje su radili.


INFORMATIVNA SLUŽBA


GO DNS TREBINJE 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?