NA IZBORE DO 15 ČASOVA IZAŠLO POLA TREBINJA


NA IZBORE DO 15 ČASOVA IZAŠLO POLA TREBINJA


Prema presjeku izlaznosti birača urađenim u 15 časova, do ovoga vremena je u Trebinju na birališta izašlo 49% birača, a prema ovom presjeku, naveća izlaznost je na biračkom mjestu 10, u Mjesnoj zajednici Gorica, saopšteno je iz Gradske izborne komisije Trebinje.


„Gradska izborna komisija zvanično nije zaprimila nijedan prigovor, pritužbi nije bilo, a izborni proces se odvija nesmetano“, kazala je Željka Ružić, predsjednik ove komisije.


Ona kaže da je bilo birača koji se nisu mogli pronaći na biračkim spiskovima i oni su se obraćalu u Gradsku izbornu komisiju, Centar za birački spisak, gdje su dobili pomoć da se pronaću na Biračkom spisku.


Izbore u Trebinju nadgledaju 482 člana biračkih odbora, 535 posmatrača iz reda političlkih subjekata, kao i posmatrači OESCE i Centra civilnih inicijativa, koje je akreditovao CIK BIH.


Na izbore u Trebinju izašli su još u jutarnjim časovima svi nosioci listi za poslanike  Narodne skupštine RS i Parlamentarne skupštine BiH, dok je, kada je Hercegovina u pitanju, u Gacku na izbore izašao kandidat za predsjednika RS Saveza za pobjedu, Vukota Govedarica.


U Laktašima je glasao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, a Željka Cvijanović i Mladen Ivanić su glasali u Banjaluci...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?