Uoči predstojećih Opštih izbora u BiH, kandidat DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Bojan Šapurić je poručio /VIDEO/


Uoči predstojećih Opštih izbora u BiH, kandidat DNS-a  za Parlamentarnu skupštinu BiH Bojan Šapurić je poručio:


Dragi sugrađani,


Kampanja se bliži kraju, a vi ste, ne samo u ovih mjesec dana, već i u prethodnih dvije godine, imali priliku da se uvjerite ko sam ja, da nikoga nikada nisam uvrijedio, da nikada nisam davao lažna obećanja, da sam korektno obavljao posao potpredsjednika Skupštine Grada Trebinja, ali sam imao i dovoljno energije da ukažem na ono što nije dobro, ne libeći se da mislim svojom, a ne tuđom glavom, uz uvažavanje svakoga oko mene, ali i uz vašu podršku na kojoj sam vam neizmjerno zahvalan.


Obećavam da ću tako raditi i u Parlamentarnoj skupštini, ako mi date povjerenje, jer drugačije nisam ni naučio, već ODGOVORNO, uz obavezu da se svima odužim za ukazanu podršku.


Činjenica je da Trebinje, od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, u Predstavničkom domu parlamentarne skupštine BiH, nije imalo svoga predstavnika, pa smatram da bi tu dužnost mogao preuzeti i biti u službi svih građana grada Trebinja.


Ne želim se nametati, vi odlučite. U Trebinju imaju četiri kandidata, a samo jedan može proći. Uz vašu podršku bi to mogao biti ja i zastupati vaše stavove u Parlamentu BiH. 


Kada kažem da se ne želim nametati, vama je sigurno poznato i da sam bez mrlje u dosadašnjoj karijeri, nepodmitljiv i dosljedan svoje riječi, a sve što sam stekao – stekao sam do ulaska u politiku. 


Svakom građaninu sam dostupan 24 sata i tako ću se i ubuduće ponašati.


Izađite na izbore 7. oktobra i podržite listu Demokratskog narodnog saveza za Narodnu skupštinu RS i Parlament BiH, čiji je nosilac Nenad Nešić, a moje ime je na toj listi pod rednim brojem 8...

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?