NOVA POMOĆ TREBINJSKE GRADSKE UPRAVE UDRUŽENJU “BEBE”


 NOVA POMOĆ TREBINJSKE GRADSKE UPRAVE UDRUŽENJU “BEBE”


Gradska uprava Trebinje će donirati sredstva za svaki bračni par iz ovog grada koji je iskoristio tri pokušaja vantjelesne oplodnje preko projekta Vlade Republike Srpske, a koji imaju predispozicije za novi pokušaj da dobiju dijete.


Ovo je istakao gradonačelnik Trebinja Luka Petrović koji se, u okviru manifestacije “Dječija nedelja”, susreo sa roditeljima i mališanima iz Udruženja parova sa problemom steriliteta “Bebe”. 


Gradonačelnik se, družeći se sa mališanima i roditeljima iz Udruženja “Bebe”, upoznao i sa problemom jednog bračnog para iz Trebinja koji je iscrpio sve prethodne mogućnosti, obećavši da će Gradska uprava pomoći kod novog pokušaja.


“Naravno da ćemo pomoći, čim problem bračnog para prođe određenu komisiju koja je nominovana, obezbijedićemo sredstva i uplatiti da bi im se dala šansa da smanje stres i kako bi dobili potomstvo, jer je najvažniji segment rada svake odgovorne zajednice potomstvo i briga o njemu”, kazao je Petrović koga je sa ovim problemom upoznala predsjendica “Beba” Snežana Misita.


Gradonačelnik je istakao da Gradska uprava veliku pažnju usmjerava i na vaspitanje i obrazovanje djece, te da je i Gradski park u kome se susreo sa djecom uređen najviše zbog njih i njihovog pravilnog rasta i razvoja…


 NN

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?