PRVI INCIDENT U PREDIZBORNOJ KAMPANJI U TREBINJU


PRVI INCIDENT U PREDIZBORNOJ KAMPANJI U TREBINJU


OŠTEĆEN BILBORD DNS-a


Bilbord  kod trebinjskog Doma penzionera, na kome su bili plakati Demokratskog narodnog saveza, odnosno, nosioca liste ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice 3, Nanada Nešića i kanditada sa ove liste, Trebinjac Bojan Šapurić, oštećen je u toku noći između ponedeljka i utorka, a plakat odlijepljen.


U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da je sve prijavljeno Policijskoj stanici, radi utvrđivanja okolonosti događaja, nakon čega su policijski službenici izašli na lice mjesta, a daljom će se istragom utvrditi šta je u pitanju.


U Demokratskom narodnom savezu, međutim, tvrde da je u pitanju vandalizam i namjerno oštećenje bilborda, te da ga kiša i olujno nevrijeme nikako nisu mogli oštetiti na ovaj način i odlijepiti plakat, jer je iskrčen metalni okvir koji su na bilbordu držali pričvršećenim šarafi, pa je onda odlijepljen plakat, tako da oni sumnjaju da je ram  odšarafljen, pa onda pocijepan poster.


Nikoga nismo vrijeđali, vodimo fer i korektnu kampanju, tako da ovaj incident sigurno ničim nismo izazvali. Imamo svoju politiku i uvažavamo svačiji program“, rekao nam je kratko Bojan Šapurić.


Dodaje da je, za razliku od prethodnih godina, do sada bila fer i korektna kampanja, pa u DNS-u mole sve političke aktere da takva i ostane, a narod neka procijeni za koga će glasati...


 


 


KOMENTARI

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?