NEŠIĆU I "PUTEVIMA RS" PRIZNANJE “100 NAJVEĆIH U BIH“!


NEŠIĆU I "PUTEVIMA RS" PRIZNANJE “100 NAJVEĆIH U BIH“!


Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“ dobitnik je  priznanja  u kategoriji Investicije u okviru Projekta  “100 najvećih u BiH“ koji zajednički  realizuju  Poslovne novine, bonitetna kompanija LRC BIS I Spoljnotrgovinska komora BiH. Priznanja najuspješnijim kompanijama u Bosni i Hercegovini dodijeljena su na gala svečanosti koja je održana sinoć na Ilidži.


Primajući priznanje, direktor “Puteva RS” Nenad Nešić  je naglasio da svako priznanje za dobro urađen posao uvijek predstavlja čast i ponos, ali i veliki podstrek za još predaniji  rad.


Činjenica da je Javno preduzeće ''Putevi Republike Srpske'' uvršteno u 100 najvećih kompanija u BiH predstavlja izuzetnu  čast i priznanje za naš rad, za mene lično, kao i za sve ono što ovo preduzeće čini na modernizaciji i poboljšanju saobraćajne insfrastrukture Republike Srpske, te podstrek za daljnji rad i buduća ostvarenja, rekao je Nešić, obraćajući se prisutnima.


- Mi smo u prvih 6 mjeseci ove godine ostvarili pozitivan finansijski rezultat u iznosu od gotovo tri miliona KM , i realizovali smo brojne kapitalne infrastrukturne projekte.  JP "Putevi Republike Srpske" revnosno radi na izgradnji i poboljšanju kvaliteta glavne i regionalne putne mreže Republike Srpske. Ovu putnu mrežu čini ukupno 4.132,102 km puteva, puteva koji  povezuju gradove i ljude, koji vode do zajedničkog cilja svih nas – ekonomski prosperitetne, razvijene zajednice zaposlenih, zadovoljnih ljudi, kazao je Nešić.


On je podsjetio da su “Putevi RS” dobili priznanje u kategoriji Investicije i rekao da je ovo preduzeće u 2017. godini investiralo 132.333.020 KM. 


- Mi smo u posljednje tri godine, koliko sam ja na čelu ovog javnog preduzeća, svaku godinu završali sa dobiti, a pri tom smo realizovaili ili pripremili za realizaciju čak i projekte koji su četrdeset godina  čekali da se neko usudi da ih izgradi, rekao je on, i zahvalio se organizatorima  što su prepoznali hrabrost i znanje JP  „Puteva Republike Srpske“ i čestitao svima nagrađenima.


- Usuditi se – prvi je korak na putu do uspjeha, a ako taj korak prate znanje, dobra organizacija i timski rad – taj put vodi do zvijezda, poručio je na kraju svog obraćanja Nenad Nešić. 


insajder.in

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?