PU TREBINJE: ZA NEKOLIKA SATA RAZRIJEŠILI ČETIRI KRIVIČNA DJELA


PU TREBINJE: ZA NEKOLIKA SATA RAZRIJEŠILI ČETIRI KRIVIČNA DJELA


Policijska uprava Trebinje je za jedan dan evidentirala i za nekoliko sati rasvijetlila četiri krivična djela. 


U pitanju su krivična djela, od kojih je jedno počinjeno u Gacku, a tri u Trebinju, gdje je policija, iako angažovana na obezbjeđenju događaja u Sabornom hramu, reagovala blagovremeno i sva četiri djela, dvije krađe i lažno predstavljanje u Trebinju i nanošenje tjelesnih povreda u Gacku, razriješila istog dana. 


U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno das u njihovi službenici, nakon zaprimljene prijave o krađi automobile Zastava Jugo, preduzeli niz istražnih mjera i radnji, da bi nakon tri sata pronašli automobil i lopove – dvadesetogodišnjake  N.К. i O.N. 


Policija je razotkrila i lice inicijala M.M. (18) koje se u Gradskom parku u Trebinju lažno predstavljhalo kao inspektor kriminalističke policije, tražeći od prolaznika da ih pretrese.


Dvoje oštećenih je policiji prijavilo slučaj, u kome im je ovaj “inspektor” zatražio da pokažu sadržaj svojih džepova, nakon čega im je uzeo određenu količinu novca, uz izgovor da je novčanica falsifikovana, ali je policija ubrzo razotkrila lažnog inspektora, dokumentujući mu krivična djela krađe i lažnog predstavljanja. 


Istovremeno je i Policijska stanica Gacko zaprimila prijavu o fizičkom napadu na jedno lice od strane njemu nepoznatog lica, da bi nakon prikupljenih operativnih saznanja policijski službenici uhvatili M.B. (23) i osumnjičili ga krivično djelo tjelesne povrede. 


Nakon dokumentovanja predmeta, protiv svih navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljeni izvještaji o počinjenim krivičnimm djelima…


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?