TREBINJSKI SOCIJALISTI ZA SOCIJALNU PRAVDU


TREBINJSKI SOCIJALISTI ZA SOCIJALNU PRAVDU


“Gradski odbor Socijalističke partije RS je u permanentnoj kampanji, ali onoj za dobrobit i napredak naroda i ovog grada”, poručio je na večerašnjoj konferenciji za štampu predsjednik GO SPRS Trebinje Rajko Ćapin, naglašavajući posebno konstantnu borbu protiv rada na crno i sive ekonomije.


On kaže da su trebinjski Socijalisti prepoznata politička snaga koju, osim borbe za socijalnu pravdu, okupira demokratska, tržišna ekonomija, koja podrazumijeva protivljenje beskrupuloznom bogaćenju preko leđa radnika.


“Da bi se ovi problemi prevazišli – potrebno je napraviti jedan dobar i kvalitetan politički ambijent, kako bismo na taj način privukli i ohrabrili potencijalne invesatitore da ulažu u naš grad i Republiku Srpsku”, istakao je Ćapin, napomenuvši da je najprije potrebno da političari stišaju svoje strasti, a da istaknu ono što je interes Republike Srpske.


Ćapin kaže da će u tome kontekstu teći i okosnica kampanje Socijalista u Trebinju, koje, kako tvrdi, može i mora biti još naprednije.


“Zato će i ovoga puta okonskica rada Socijalista u Trebinju ići u tri pravca, koja smo zacrtali još 2016. godine, a to su razvoj turizma, elektro-energetski sektor i agrar”, napomenuo je on.


Ponovio je da u Izbornoj jedinici 9 očekuju jedan direktan mandat, a možda i  drugi, ali su i velika očekivanja od Izborne jedinice 3, u kojoj su za Parlament BiH takođe kandidovali dobar kadar, podržavajući Željku Cvijanović i Milorada Dodika kao kandidate SNSD-a za Predsjednika RS i srpskog člana Predsjedništva BiH…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?