PDP: Ono što obećamo – to i učinimo


PDP: Ono što obećamo – to i učinimo


 Simboličnim okupljanjem članova i simpatizera u 5 do 12 ispred zgrade Kulturnog centra Trebinje, danas je počela predizborna kampanja Partije demokratskog progresa, Gradski odbor Trebinje.


„Ono što obećamo – to i učinimo, a naše okupljanje ispred rekonstruisane zgrade Kulturnog centra Trebinje – za čije renoviranje je potrošeno 4 miliona KM, a koja je renovirana nakon značajnog angažmana srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića – potvrda je našeg političkog opredjeljenja“, rekao je Ljubiša Krunić, nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 9.


„Pred građanima Trebinja i Srpske 7. oktobra je izbor – da biraju između onih koji žele mir i stabilnost, a to su Mladen Ivanić i Vukota Govedarica, i onih koji žele konflikte što predstavljaju Milorad Dodik i Željka Cvijanović“, kaže Krunić.


Prema njegovim riječima, PDP i Savez za pobjedu obećava da će u Srpskoj poslije 7. oktobra oživjeti ekonomija, da će mladi na osnovu znanja i stručnosti dobijati posao, a ne na osnovu partijske podobnosti.


„Boračkim kategorijama stanovništva biće nakon 7. oktobra vraćena oduzeta stečena prava, a građanima u RS ćemo u drugoj godini mandata Govedarice i Ivanića obezbijediti 10 hiljada novih radnih mjesta“, kaže Krunić, koji je pozvao građane da što masovnije izađu na izbore i sami odluče o svojoj sudbini.


 


 


Radio Trebinje

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?