TREBINJSKI SNSD ZAPOČEO PREDIZBIRNU KAMPANJU : ZA BOLJU SRPSKU I BOLJE TREBINJE


TREBINJSKI SNSD ZAPOČEO PREDIZBIRNU KAMPANJU


ZA BOLJU SRPSKU I BOLJE TREBINJE 


Lijepljenjem prvog plakata sa sloganom „Pod zastavom Srpske, za jedinstvo Srpske“, Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje je započeo predizbornu kampanju Opštih izbora.


“Ono što je važno reći je da ovaj plakat lijepimo u miru, dostojanstveno, složno, a poruka SNSD-a iz Trebinja je da hoćemo jednu normalnu kampanju, da hoćemo da priđemo ljudima, bez svađa i blaćenja bilo koga, a građani Trebinja će, siguran sam, to prepoznati”, rekao je nakon lijepljenja plakata nosliac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 9 Luka Petrović. 


On je naveo da će razlilčitim sadržajima obogatiti svoju kampanju i njome pokazati pravo lice ove stranke, a to lice je želja za dobrim projektima, dobrom komunikacijom sa Banjalukom, željom da u Sarajevu budu ljudi koji će pomoći Republici Srpskoj i neće sprečavati projekte za dobro Srpske.


Sve to je ono što nam daje volju da Republika Srpska bude snažnija, veća i bolja, za narod i sve građane”, kazao je Petrović.


Valerija Lakić, kandidat za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice 9, poručila je da se danas, sa juga Republike Srspke, kreće u veliku pobjedu, pod zastavom Republike Srpske i za njeno jedinstvo, za bolji život, zajedništvo, bez ikakvih problema I predstojećoj kampanji…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?