GRADONAČELNIK PETROVIĆ OTVORIO RUKOMETNI TURNIR


GRADONAČELNIK PETROVIĆ OTVORIO RUKOMETNI TURNIR


Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović otvorio je sinoć u sportskoj dvorani Grada sunca „Međunarodni rukometni turnir prijateljstva 2018.“, na kome, osim Rukometnog kluba „Leotar“ iz Trebinja,  učestvuju i „Metaloplastika“ iz Šapca, „Zrinjski“ iz Moastara i „Lovćen“ sa Cetinja.


On je zahvalio svim učesnicima turnira, kako je rekao, najprije na prijateljstvu i otvorenosti za sradanju, a onda na obogaćivanju trebinjskih sportskih manifestacija koju uvijek na visokom nivou i okupe najbolje sportiste.


„Želim da ovdje naučite neke nove poteze u rukometnom sportu i da njegujete naše prijateljstvo, a zato ovaj turnir i služi“, kazao je gradonačelnik Petrović, zahvalivši Rodoljubu Draškoviću, predsjedniku Koncerna „Svislajon“ u čijem je vlasništvu i Grad sunca.


Petrović je naročito naglasio Draškovićev angažman u podršci sporta, jer je, kako je kazao, shvatio da bez sporta nema ni budućnosti, zdravlja i napretka.


Vladan Šegrt, predsjednik Rukometnog kluba „Leotar“ koji je i suorgasnizator turnira, kaže da su na pšolovini priprema i da će im turnir itekako dobro doćo.


„Drago nam je da je Grad Trebinje ovdje okupio tri velika kluba, od kojih je metaloplastika najveći, pa će i naši rukometaši od njih moći nešto naučiti, ali, nadam se, i oni od nas“, kazao je Šegrt.


Trener „Metalplastike“ Đorđr Todorović je kazao da je i njegovom timu čast učestvovati na ovom turniru, jer i od ranije imaju dobre odnose sa Trebinjem i RK „Leotar“, čiji je sadašnji trener njihov proslavljeni rukometaš Milan Simonović.


„Put je bio dug, ali je vredelo doći, jer smo ovde jako lepo dočekani, a sam turnir ćemo probati iskoristiti na sportski način, da se dobro pripremimo za novu sezonu“, kazao je on. 


Nakon otvaranje odigrane su i prve utakmice, a danas od 18 časova igraju se mečevi za medalju...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?