DNS U TREBINJU – ZA JAKU SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU


DNS U TREBINJU – ZA JAKU SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU


Demokratski narodni savez je, kao i sve napredne stranke Srpske, opredijeljen za jaku Srbiju koja znači i jaku Republiku Srpsku, poručili su jutros sa neformalnog sastanka lideri DNS-a koji su se, uoči sjednice dvije vlade, Republike Srpske i Srbije, okupili u bašti trebinjskog Hotela “Platani”, aludirajući, kako su istakli, i na snagu svoje stranke koja je sve jača. 


Na sastanku trebinjskih članova DNS-a sa svojim stranačkim kolegama, ministrima u Vladi RS, Lejlom Rešić, Danetom Maleševićem i Neđom Trninićem, poručeno je da su njihovi ciljevi ostali isti kao i svih ranijih godina - ekonomski prosperitet i napredak Republike Srpske.


Oni su i ovom prilikom ponovili da će na napretku ekonomije biti zasnovana i njihova predstojeća politička kampanja.


Trudićemo se da uradimo sve na privlačenju domaćih i stranih investicija, jer samo jaka  ekonomija podrazumijeva i jaku Republiku Srpsku, u kojoj će naš prioritet u budućem radu biti zapošljavanje, za koje smo se i ranije zalagali i na kome ćemo  insistirati, a ono mora podrazumijevati da svaka porodica mora imati barem jednog zaposlenog”, naglasili su pripadnici DNS-a. ..


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?