PREDSJEDNIK SNSD-a MILORAD DODIK: U TREBINJU OČEKUJEM APSOLUTNU POBJEDU U OKTBORU


PREDSJEDNIK SNSD-a MILORAD DODIK:


 U TREBINJU OČEKUJEM APSOLUTNU POBJEDU U OKTBORU 


Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik očekuje apsolutnu pobjedu na svim nivoima u Trebinju, jer su, kako je istakao nakon sastanka sa članovima mjesnih izbornih štabova Gradskog odbora SNSD-a Trebinje, Socijaldemokrate sada jače nego ikada.


Očekujemo da će SNSD u Trebinju na oktobarskim izborima ostvariti za 30 odsto bolji rezultat nego na izborima 2016. godine“, nagladio je Dodik.


On je kazao da je stanje u SNSD-u u Trebinju, kao i drugim mjestima, najbolje do sada i da očekuje najbolji ikada postignuti izborni rezultat u svim dijelovima Republike Srpske. 


"Model rada u Trebinju treba da bude prenesen i u druge opštinske organizacije, jer je ovdje nađen kvalitetan spoj između gradske uprave, direktora javnih ustanova i preduzeća, koji su vršioci odgovornih funkcija", rekao je Dodik, zadovoljan što, kako kaže, sva ova djelovanja izuzetno dobro koordiniraju sa samim narodom zbog koga i jesu na tim mjestima. 


Spremnost trebinjskog SNSD-a za predstojeće izbore potvrdio je gradonačelnik Trebinja i generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, koji je naglasio da je sve spremno i za predstojeću izbornu kampanju. 


"Apsolutno smo na usluzi svim građanima jednako. Oni to prepoznaju i očekujemo rekordnu pobjedu SNSD-a u Trebinju i šire", naglasio je Petrović. 


On je dodao da trebinjski SNSD ima jasno zacrtane ciljeve za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a da je jedan od njih osvajanje četiri do sedam mandata, koliko ih u Narodnoj skupštini Republike Srpske pripada izbornoj jedinici devet...


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?