U KRUGU RITE GACKO PRONAĐENA OPOJNA DROGA


U KRUGU RITE GACKO PRONAĐENA OPOJNA DROGA


 Iz Policijske uprave Trebinje danas je saopšteno da je gatačka policija, 27. jula u večernjim časovima, došla do operativnih saznanja da se krugu Rudnika i Termoelektrane Gacko nalazi određena količina narkotičkih sredstva.


„Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su utvrdili da su pripadnici Ministarstva bezbjednosti BiH zajedno sa pripadnicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH u kotlu RiTE Gacko, u jutarnjim časovima, izvršili uništavanje velike količine narkotičkih sredstava. Na licu mjesta radnjom uviđaja izuzeto je: dvije najlonske kesice ukupne težine 89,9 grama opojne droge skank, dva grama opojne droge heroin i bijeli grumen koji svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain težine 255 grama“, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.


O slučaju je, kako se navodi u saopštenju, obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je „naložilo da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja elemenata krivične odgovornosti i dokumetovanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga“.