OD DUBROVČANKE UZEO NOVAC


SLUŽBENIK ZA POSLOVE SA STRANCIMA IZ TREBINJA OSUMNJIČEN ZA PREVARU


OD DUBROVČANKE UZEO NOVAC 


Trebinjac Radovan M., uposlenik Službe za poslove sa strancima u Terenskom centru Trebinje, osumnjičen je za prevaru strane državljanke kojoj je svoje “usluge” naplatio 4.100 maraka, pa se i sumnjiči za pribavljanje protivpravne imovinske koristi u tome iznosu.


U pitanju je Dubrovčanka koju je, prema saopštenju za javnost koji je izdala Policijska uprava Trebinje, oštetio za iznos od 3.000 maraka koje mu je uplatila za usluge renoviranja i opremanja stana u Trebinju, a zatim još 1.100 maraka da joj pomogne oko prijave boravka u Trebinju kao strane državljanke.


“Izvršilac ovog krivičnog djela je kao oštećeno lice doveo u zabludu da postoje određeni problem zbog toga što nije izvršilo prijavu boravka stranca u Trebinju. Izvršilac krivičnog djela je oštećenoj osobi obećao da će mu pomoći uz odgovarajuću novčanu naknadu”, navodi se u soapštenju Policijske uprave Trebinje.


Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “prevara”.


U Službi za poslove sa strancima u Terenskom centru Trebinje nemaju ovlaštenja da govore o ovoj temi, a u njihovom sjedištu u Sarajevu se javila samo sekretarica direktora, koja kaže da ovlaštnja o davanju izjava imaju direktor i njegov zamjenik, ali su oba odsutna sa posla…


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?