POGINUO VRAĆAJUĆI SE SA PROSLAVE DVADESETOGODIŠNJICE MATURE /FOTO/


POGINUO VRAĆAJUĆI SE SA PROSLAVE DVADESETOGODIŠNJICE MATURE /FOTO/


Miodrag Čabrilo (39) iz Trebinja smrtno je stradao jutros oko 1 sat iza pola noći na putu Trebinje – Herceg Novi, upravljajući motociklom na kome se u pravcu Trebinja vozio sam.


Čabrilo je motociklom, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom „Pežo 307“ srbijanskih registarskih oznaka, u kome su putnici krenuli na more.


Oni su, prema nezvaničnim informacijama, van životne opasnosti, dok je Čabrilo, koji se nakon sudara na motociklu odbio od automobila, davao znake života kada su kola Hitne pomoći došla na lice mjesta kako bi ga prevezli u Bolnicu Trebinje, gdje je ubrzo izdahnuo.


Čabrilo je, kako saznajemo, bio na proslavi dvadeset godina mature u ugostiteljskom objektu u mjestu Tuli, na putu Trebinje – Herceg Novi i odatle se uputio kući. 


Njegovi školski drugovi su u šoku, kažu da nije izgledao pijan kada je fešta, na kojoj se jako veselio, bila završena.


Neki do njih su pošli malo ranije i kažu da nisu ni slutili da, kada su se na Geljovu mostu mmoišli sa vozlom Hitene pomoći, oni u stvari ide po njihovog druga.


Uviđaj je na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, a više detalja će se znati nakon svih urađenih vještačenja…


SARANSAK


FOTO: VATROGASCI TREBINJE


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?