Bojan Šapurić potpredsjednik organizacije mladih DNS-a RS


Bojan Šapurić potpredsjednik organizacije mladih DNS-a RS


 Bojan Šapurić izabran je za potpredsjednika organizacije mladih DNS-a Republike Srpske odlučeno jedoglasno u Prijedoru, na Skupštini Organizacije mladih DNS-a, koja je okupila preko tri stotine omladinaca iz cijele Srpske.


Prezentovani su rezultati rada Organizacije mladih u proteklih godinu dana, a izabran je zamjenik predsjednika organizacije mladih, potpredsjednik organizacije, kao i generalni sekretar mladih DNS-a, te izneseni planovi za naredni period.


Šapurić je u proteklih šet godina obavljao funkciju generalnog sekretara mladih DNS-a RS, a od danas funkciju potpredsjednika republičke organizacije mladih DNS-a.


Maja Ivić izabrana je za generalnog sekretara, dok je Duško Miletić izabran za zamjenika predsjednika mladih DNS-a.


Skupštini je prisustvovao zamjenik predsjednika Demokratskog narodnog saveza Nedeljko Čubrilović koji je rekao je da Organizacija mladih i Aktiv žena imaju nepodijeljenu podršku rukovodstva stranke, te da se od njih očekuje da urade veliki posao za predstojeće Opšte izbore.


On je rekao da je Organizacija mladih DNS-a za nešto više od 15 godina postala jedna od najorganizovanijih cjelina unutar stranke.


„DNS sa ponosom može reći da ima Organizaciju mladih ljudi koja je sigurno jedna od najorganizovanijih u Republici Srpskoj“, rekao je novinarima Čubrilović.


rt

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?