NOVI TURISTIČKI SADRŽAJI GRADA SUNCA


NOVI TURISTIČKI SADRŽAJI GRADA SUNCA


Trebinjski Grad sunca i ove turističke sezone nudi nove i atraktivne sadržeje, među kojim se, pored bazena, tobogana, adrenalinskih tobogana, spa centra, slane sobe i drugih pogodnosti, od narednog petka organizuju i tematske žurke, koje počinju od 21 čas.


Imaćemo Havaji party, Kopakabana partyi Pirates party, gde je, shodno temi, određen i dres kod, ali se priređuju i kokteli večeri, sa bogatim muzičkim programom, jedna potpuna priča sa temom, u kojoj ćemo na panorami hotela svake subote večeri imati uz večeru i muzičke večeri uz Zlatka Vujića“, saopštio je danas u Akva parku Nenad Tomić, predstavnik „Svislajona“ koji gazduje Gradom sunca.   


Ulaz na žurke na palubi Galije, najvećeg i najljepšeg spa centra u Evropi, koštaće 10 mataka, uz jedan uključen koktel i jedni bezalkoholno piće, kao jedna dekoracija koja ide uz svako tematsko veče.


On je podsjetio da je Akva park konačno počeo raditi punim kapacitetima i da može primiti preko 3.000 gostiju, u kompleksu koji se sastoji od tobogana, bazena, ležaljki za svaku ulaznicu, a ulazak se naplaćuje po cjelodnevnoj cijeni od 30 maraka, dok  poludnevna karta iznosi 15 maraka, a za djecu do 120 centimetara ulaz je besplatan, uz parking za sva vozila.


Ponuda je upotpunjena i Hotelom Panorama, gdje su za sve porodice obezbijeđini takozvani ljetni paketi u kojim su niže cijene, a dodatna pogodnost za goste ovog hotela je besplatan spa u Galiji, sa najsavrmenijim uživanjima, od bazena, slane vode, slane sobe, đakuzija, parnog kupatila, finskog kupatila isl.


Ono što je u razvoju je naš bjuti centar, u kome su svi trertmani za ulepšavanje, masaže, tretmani tela i lica, ali uz doplatu“, dodao je Tomić.


Dejan Pješčić, generalni direktor Grada sunca, najavio je za drugu polovinu avgusta mjeseca otvaranje spotskog kompleksa u ovom velikom turističkom kompleksu, gdje će funkcionisati zatvoreni bazen, multifunkcionalna sala, otvoreni tereni za košarku odbojku, odnosno, sve vrste sportova, sa terenom naročito popularne odbojke na pjesku.


Mogu da najavim i to da će 17. avgusta kod nas početi i Odbojkaški kamp Vanje Grbića, na kome će, u dvije smjene od po sedam dana, učestvovati od stotinu do 120 učesnika po smjeni i to uzrasta osnovnih škola“, dodao je Pješčić.


Kaže da svi radovi teku ubrzanim tempom, u dvije, pa čak i u tri smjene, samo da se sve stigne završiti ...


SARANSAK 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?