FORUM ZA BEZBJEDNOST: VEĆA KONTROLA SAOBRAĆAJA I KAFANA


FORUM ZA BEZBJEDNOST: VEĆA KONTROLA SAOBRAĆAJA I KAFANA


Ugostiteljski objekti se u kasnim časovima trebaju češće kontrolisati, ali se pod kontrolu mora dovesti i brza vožnja kroz grad, u čemu zajedno više moraju raditi i policija, i gradska uprava, i građani Trebinja.


Ovo je zaključeno na prvoj konstitutivnoj sjednici Foruma za bezbjednost zajednice Trebinje, gdje su izneseni i prijedlozi za sprečavanje požara na otvorenom, kao i radno vrijeme, ne samo ugostiteljskih, već i trgovinskih i drugih uslužnih objekata u Trebinju.  


„Usaglašavamo stavove o radu ugostiteljskih objekata i inicijativu da se pojača policijska kontrola i kontrola komunalne policije“, kazao je Dragoslav Banjak, predsjednik Skupštine grada Trebinja.


On navodi da su na forumu inicirana i pitanja postavljanja stacionarnih kamera za kontrolu saobraćaja na kritičnim mjestima u gradu.


Veselin Milićević, komandir Policijske stanice Trebinje, je pojasnio da je, među ostalim inicijativama, na Forumu pokrenuta i ta da se postavi fiksna kamera u Ulici Vuka Mićunovića, koja slovi za crnu tačku u saobraćaju ovog grada, gdje je do sada smrtno ili sa težim posljedicama stradalo nekoliko ljudi. 


Forumu su, pored predstavnika Gradske uprave i Policijske uprave Trebinje, prisustvovali i predstavnici javnih ustanova, škola, Vatrogasne jedinice, Tužilaštva i sl.


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?