VOZEĆI UKRADENO VOZILO UDARIO U POLICIJSKO (FOTO)


UHAPŠEN SRBIJANAC NA PUTU BILEĆA - STOLAC


VOZEĆI UKRADENO VOZILO UDARIO U POLICIJSKO


Državljanin Republike Srbije Srđan Bugarski (25) predat je Okružnom tužilaštvu Trebinje na dalje postupanje, jer je u noći između ponedeljka i utorka uhapšen u bilećkom selu Krivače dok je upravljao ukradenim automobilom, ali i zbog počinjenog krivičnog djela sprečavanja službenih lica u vršenju službenih radnji.


Bugarski, za koga je kasnije ustanovljeno da je iz Sečnja, upravljao je „pežoom 407“ za koji je nekoliko časova ranije stigla prijava od federalne policije da je ukraden u Stocu, u  Federaciji BiH i da se uputio prema Bileći.


On je, prema policijskom saopštenju, nakon što je na putu u Krivačama vidio policijsko vozilo sa uključenom svjetlosnom signalizacijom i policijskim službenicima u neposrednoj blizini, koji su ga pokušali zaustaviti pomoću tablice „Stop policija“ i davanjem svjetlosnih signala pomoći baterijske lampe, nastavio put nesmanjenom brzinom i pežoom koji je vozio udara u policijski auto i u kamion koji je bio na putu.


Lice ne smanjuje brzinu, nego putničkim automobilom udara u službeno vozilo Policijske stanice Bileća i u teretno vozilo marke „Scania“ koji se u tom trenutku prestrojavao na putu iz pravca Bileće prema Stocu, tako da se od siline udara službeno vozilo odbilo i udarilo u parkirani putnički automobil marke „folksvagen turen“.


Tek nakon ovih počinjenih prekršaja, Bugarskog je policija lišila slobode.


U Policijskoj upravi Trebinje kažu da je o događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je naložilo da se lice inicijala S.B., uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje, preda u prostorije Okružnog javnog tužilaštva Trebinje na dalje postupanje.


Da li će mu se na teret staviti i krađa automobila i oštećenja drugih automobila prilikom bježanja, tružilaštvo tek treba da se odredi...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?