MAJKA IZUDARANA ČEKIĆEM DOK JE BRANILA SINA


MAJKA IZUDARANA ČEKIĆEM DOK JE BRANILA SINA


Nikola Vujović zvani Malac (31) iz Trebinja napao je u Hercegovačkoj ulici u ovom gradu Gordanu Lalović, takođe iz Trebinja, udarivši je nekoliko puta čekićem, jer je ona, u stvari, branila sina Slobodana, koji je bio meta Vujovićevog napada i sve je u jednom trenutku ličilo na scene iz dramatičnog filma.


Sve se dešavalo ispred jednog ugostiteljskog objekta u Hercegovačkoj ulici, gdje je Vujović čekićem napao Lalovića, ali je udario njegovu majku dok je pokušavala zaštititi sina.


Motiv napada, koji se desio u ponedjeljak u poslijepodnevnim časovima, zasad nije poznat.


Kako je potvrđeno u policiji navodeći inicijale napadača, N.V. je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.


U cio slučaj se umiješao još jedan mladić inicijala L.B., pokušavajući ih razdvojiti, ali je i on dobio udarac čekićem u glavu i zadobio povrede.


Nakon ovakvog filmskog zapleta, nekoliko mladića iz susjednog ugostiteljskog objekta je priskočilo u želji da odbrane napadnute, pa je nastao opšti metež, u kome je iz kafane pozvana policija.


Nakon dolaska policije, budući da je i sam Vujović dobio batine, prevezen je u Bolnicu Trebinje, ali se ni u vozilu Hitne pomoći nije smirio, već je udarajući vjerovatno pesnicama i nogama izazvao oštećenja vozila zdravstvene ustanove.


"Prijavu smo dobili od NN lica, nakon čega je patrola odmah izašla na teren i u navedenoj ulici zatekla nekoliko lica, od kojih su povrijeđeni odmah prevezeni u prostorije Službe hitne medicinske pomoći radi ukazivanja pomoći. Policija je nastavila uviđaj na terenu i o svemu obavijestila dežurnog tužioca", kazao je za "Nezavisne" Žarko Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje.


On dodaje da je u uviđaju pronađen i čekić kojim je, prema izjavama svjedoka, N.V. nanio tjelesne povrede G.L. i L.B. Kako saznajemo, zbog lakših povreda Gordani i mladiću L.B. koji je pritekao u pomoć je ukazana ljekarska pomoć, ali su nešto kasnije otpušteni na kućno liječenje.


Policijski službenici Policijske stanice Trebinje nastavljaju rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela, uključujući i saslušanja svih osoba koja su učestvovala u ovom događaju.


Ne zna se, međutim, da li je i Vujović saslušan, jer je zadržan u Bolnici Trebinje, gdje ga čuvaju pripadnici Jedinice za podršku Policijske uprave Trebinje.


Okružni tužilac je ovo krivično djelo okvalifikovao kao nanošenje tjelesne povrede, a nepoznato je da li će nakon hospitalizacije Vujoviću biti određen i pritvor, jer je jedina informacija iz ove pravosudne institucije ta da nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog djela.


I dok Tužilaštvo radi svoj posao, u Policijskoj upravi Trebinje takođe nastavljaju sakupljati nove dokaze, kako bi slučaj u potpunosti bio razriješen, pa se i danas očekuju novi detalji u istrazi o napadu.


Nezavisne

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?