BILEĆKI OPOZICIONAR DRAŽEN DUNĐER: ALEKSIĆ I ROGAN SU U TUŽILAŠTVU BILI ZBOG KRIVIČNE PRIJAVE A NE ZBOG APELACIJE


BILEĆKI OPOZICIONAR DRAŽEN DUNĐER: ALEKSIĆ I ROGAN SU U TUŽILAŠTVU BILI ZBOG KRIVIČNE PRIJAVE A NE ZBOG APELACIJE   


Opozicioni odbornik iz redova Srpske radikalne stranke „Vojislav Šešelj“ u Bilećkom lokalnom parlamentu Dražen Dunđer demantovao je da su načelnik opštine i predsjednik Skupštine opštine Bileća Miljan Aleksić i Srđan Rogan danas u  Trebinju bili radi podnošenja apelacije za preduzimanje bezbjednosnih mjera, kako bi se situacija u njihovom lokalnom parlamentu normalizovala.


Apelacija se ne podnosi tako i oni nisu u Tužilaštvu bili da predaju apelaciju, nego su bili pozvani zbog sumnje na krivičnu odgovrnost u Opštini Bileća, što su dozvolli odborniku Branki Radmilović da glasa za imenovanje nje same na mjesto direktora Centra za socijalni rad, što mi smatramo direktnim sukobom interesa“, kaže Dunđer.


On tvrdi da je sa Aleksićem i Roganom bila i Dragica Bajat, sekretar Skupštine koja je, kako kaže, trebala da upozori da je Radmilovićeva u sukobu interesa.


Alesić, Rogan i Bajatova, koju nismo vidjeli pred Tužilaštvom, danas su, prema Dunđerovim navodima, bili saslušani kao osumnjičeni za krivičnu odgovrnost, a prije nekoliko dana je, kako kaže, u svojstvu svjedoka tužitelja saslušan odbornik Dragan Babić.


Dunđer kaže da je devet opozicionih odbornika iz bilećkog lokalnog parlamenta podnijelo krivičnu prijavu...


SARANSAK