VIDOVDANSKI TURNIR U ODBOJCI


VIDOVDANSKI TURNIR U ODBOJCI


 U organizaciji Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“ iz Trebinja danas i na Vidovdan u našem gradu, u dvije dvorane u Bregovima,  će biti održan odbojkaški turnir, povodom krsne slave ovog mladog sportskog kolektiva.


Svoje znanje i umjeće pokazaće pionirke, godište 2002. i predpionirke 2005. iz desetak ekipa iz RS, Srbije, Crne Gore i Republike Hrvatske.


“Sa ovog turnira i druženja mladih odbojkašica želimo da pošaljemo poruku sportske sabornosti, druženja i dobre odbojke. Naš grad i naš klub uvijek će biti odlični, najbolji mogući domaćini našim gostima koji dolaze da uveličaju našu svetkovinu. Hvala brojnim sponzorima, roditeljima naše djece i svima koji su nam nesebično pomogli”, kaže Dragan Pajić direktor Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“.


Turnir počinje u srijedu uveče kada se igraju prvi mečevi po uzrasnim kategorijama, na Vidovdan, ekipe će prisustvovati Svetoj arhijerejskoj liturgiji i lomljenju slavskog kolača, a nakon toga će uslijediti defile ulicama grada. Svečano otvaranje je u 11 časova i 30 minuta, a nakon toga će uslijediti nastavak takmičenja.


U večernjim časovima biće odigrani mečevi za plasman. Kako najavljuju u OOK “Leotar“ za titulu najbolje ekipe na turniru takmičiće se ekipe Zlatibora (Srbija), Makarske (Hrvatska), Galeb Bar, Pljevlja, Nikšić (Crna Gora), Čapljina, SOK Mostar, Gacko, Velež Nevesinje i OOK Leotar.


RT

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?