DEFILE I PRIJEM BAJKERA U GRADSKOJ UPRAVI


DEFILE I PRIJEM BAJKERA U GRADSKOJ UPRAVI  


Predstavnici gradske uprave na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Trebinja Mirkom  Ćurićem priredili su tradicionalni prijem za učesnike ovogodišnjeg moto skupa „Bajk Week Trebinje 2018“.


„Ljude koji su ovdje 19 godina za redom ne možemo nazivati gostima, jer vidim dosta poznatih likova od ranijih godina, koji su u Trebinju dobrodošli kao u svoju kuću“, kazao je Ćurić, zahvalivši se trebinjskom TNT klubu na organizaciji trebinjskog moto skupa. 


On je poručio da Trebinje i ove, ali i svih narednih godina otvara vrata bajkerima i izrazio nadu da će dogodine, dvadeseti, jubilarni dolazak bajkera u Trebinje biti još bolji i organizovaniji.  


On je naročito zadovoljstvo istakao što su na trebinjskoj motorijadi sve brojniji gosti iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Italije, Hrvatske, koji trebinjskim bajkerima takođe širom otvaraju vrata za uzajamna posjećivanja.


Uoči prijema organizovan je tradicionalni defile motora ulicama grada, a program je nastavljen u kampu u bivšoj kasarni moto igrama, nakon kojih slijedi koncert „Osvajača“...


SARANSAK


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?