POČEO BAJK VIKEND


U TREBINJU POČEO BAJK VIKEND


PRVE NOĆI PREKO 1.000 BAJKERA


Koncertom Alena Islamovića sa bendom, kojim su kao predgrupe nastupili rok bendovi „Paranoid“ iz Rudog i „Krugovi u žitu“ iz Trebinja, sinoć je u krugu bivše vojne kasarne u Trebinju otvorena devetnaesta po redu motorijada – Bajk vikend.


Alen Islamović nam je, nakon dobre žurke i svirke koja je trajala više od dva časa, potvrdio da je atmosfera bila odlična, te da od bajkera, kojim je najprije otpjevao čuvene „Motore“, nije ni očekivao ništa drugo.


Već sutra sam u Kumanovu, u okviru ljetne truneje na kojoj ću odrediti oko 30 koncerata po moto skupovima, gradskim festivalima i slično, a oko 10. avgusta se nastavljaju i koncerti Bijelog dugmeta, kada imamo koncert u Kopru, a zatim jesenja turneja gore po Švedskoj“, kaže Alen koga, kako kaže, odmah u septembru očekuje i novi duet koji je uradio sa Indirom, ali ne Radić, već je ovoga puta to Indira Levak, nekadašnji vokal „Kolonije“.


Koliko je Alen bio zadovoljan trebinjskom publikom, oni su još više bili oduševljeni njegovim nastupom, pa su u glas pjevale mame i tate, zajedno sa svojom djecom, ali i sa unucima, jer su koncertu prisustvovali rokeri i ljubitelji motora od 7 do 77 godina. 


 „Gosti su se počeli okupljati već od srijede, naročito oni iz zemalja bivše Jugoslavije koji su došli iz svih krajeva, ali će u Trebinju boraviti i brojni bajkeri iz Austrije, Švajcarske, Švedske, Njemačke, Italije“, kazali su nam u Moto klubu TNT iz Trebinja, koji je i organizator motorijade. 


Prve se večeri već okupilo preko 1.000 bajkera, ali i danas, kako nam je potvrđeno, pristižu novi, tako da ih se očekuje oko 1.500. 


Večeras se priprema spektakularni defile motora ulicama grada, na kome se očekuje oko 1.200 do 1.500 bajkera, a u kampu bivše kasarne slijede moto igre, kao i tradicionalni prijem predstavnika motorista kod gradonačelnika Luke Petrovića koji je i ove godine sa radošću prihvatio da Grad Trebinje bude suorganizator skupa, a Elektroprivreda i HET su nam takođe pružili materijalnu podršku“, kaže Rade Jelić ispred TNT-a.  


U kasnim večernjim satima će u kampu nastupiti „Osvajači“, gdje se žurka nastavlja do duboko u noć, a u nedelju ujutro slijedi tradicionalno zajedničko ispijanje kafe u kampu i u bašto Hotela Platani i odlazak bajkera...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?