PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA TREBINJSKIH RUKOMETAŠA


PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA TREBINJSKIH RUKOMETAŠA


Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović sa saradnicima priredio je prijem za članove i rukovodstvo Rukometnog kluba “Leotar”, povodom ulaska trebinjskih momaka u Premijer ligu BiH, koju su izborili drugom pozicijom na tabeli Prve rukometne lige RS.


Klub je, kako je rekao predsjednik kluba Vladan Šegrt, uspio da se stabilizuje zahvaljujući u dobroj mjeri podršci Gradske uprave, koja im je pružala pomoć tokom cijele sezone, pa su svojim napornim radom i materijalnom potporom lokalne uprave, uspjeli ostvariiti plasman u Premijer ligu kao jedini rukometni klub u istočnoj Hercegovini koji će se ubuduće takmičiti na tom nivou.


“Hercegovina zaslužuje stabilnog premijerligaša, a mi očekujemo da u toku juna mjeseca napravimo jedan tim koji će biti prava hercegovačka reprezentacija i respektabilan tim u Premijer ligi BiH”, dodao je Šegrt.


Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić je nakon prijema istakao da je inicijativa gradskih vlasti da se dva rukometna kluba u gradu ujedine – urodila plodom, jer ta dva kluba nisu imala ovako velike rezultate, a ujedinjeni u jedan dobar tim, napravili su prvi veliki korak.


“Nama i jeste cilj da imamo dobre klubove, sa manjim opterećenjima, a većim rezultatima, tako da, iako Perimjer liga iziskuje i više troškova, Grad Trebinje će Rumetnom klubu “Leotar” pružati punu podršku”, kazao je Ćurić, pojasnivši da se ne zna kolike će troškove klub imati, ali su opredjeljenja za materijalnu potporu jasna.


Kaže da je, nakon Kluba malog fudbala i Ženskog košarkakškog kluba, RK Leotar treći sportski klub koji se takmiči u Premijer ligi, a igrači su obećali da će dati sve od sebe da imaju i dobar plasman, što je potvrdio i njihov kapiten Milomir Ninković.


“Na nama je u ovoj pauzi, do početka Pemijer lige, radimo naporno da se spremimo da budemo što bolji i da na pravi način predstavimo i naš klub i naš grad, a Gradskoj upravi hvala na cjelokupnoj podršci”, rekao je nakon prijema Ninković.


Trebinjski rukometaši su na prijemu gradonačelniku Trebinja Luki Petroviću uručili dres RK Leotara, sa rednim projem 1…


SARANSAK


foto: trebinje.rs.ba

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?