INSTALIRANI DIGITALNI INFO KIOSCI


INSTALIRANI DIGITALNI INFO KIOSCI


Trebinje je, u okviru turističkog projekta koji su zajedno realizovali Turistička organizacija iz ovog grada i Gradska uprava, uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma RS, dobilo tri „tač skrin“ digitalna kioska, sa kojih se lako i jednostavno pronalaze sve turističke destinacije u gradu.


Digitalni kiosci postavljeni na najfrekventnijim lokacijama - Muzeju Hercegovine, JU Kulturni centar i Autobuska stanica, posjetiocima pružaju besplatan pristup svim informacijama o turističkoj ponudi Trebinja, ali i institucija u kojima su postavljeni.


„Osnovni cilj projekta je razvoj i unapređenje promotivne i turističko-informativne djelatnosti, te podizanje nivoa pružanja usluga i upotpunjavanje sadržaja boravka turista koji posjećuju naš grad“, navode u Turističkoj organizaciji Trebinje.


Kao osnova funkcionisanja kioska postavljena je platforma zvanične web adrese  Turističke organizacije Trebinja, koncipirane na način da korisnicima omogući jednostavnije snalaženje i dostupnost bitnih informacija cjelokupne turističke ponude sa opširnijim opisima i navigacijama do samih lokacija turističkih atrakcija...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?