RASPISAN JAVNI KONKURS ZA STANOVE MLADIM PAROVIMA


RASPISAN JAVNI KONKURS ZA STANOVE MLADIM PAROVIMA 


Trebinjska Gradska uprava je raspisala javni poziv upućen svim mladim bračnim parovima iz Trebinja u budućoj stambenoj zgradi koja će se namjenski za ove kategorije uskoro početi graditi u Trebinju, na lokalitetu Zasad Polje. 


Cilj ovog javnog poziva je rješavanje stambenog pitanja mladih bračnih parova pod povoljnijim uslovima od tržišnih, a pravo na konkurisanje imaju bračni parovi koji u poljednjih pet godina žive u Trebinju, s tim da je jedan supružnik mlađi od 32 godine, da su im zajednička primanja manja od 1.200 maraka, a koji u vlasništvu ili suvlasništvu nemaju nikakvu stambenu jedinicu.


Pri svemu ovome je potrebno da imaju stalno zaposlenje, neophodno banci zbog odobrenja kredita, a da poslodavac redovno uplaćuje njihove doprinose.


Posebni uslovi za kupovinu stana u ovoj stambenoj zgradi će biti starosna dob, gdje najviše bodova dobijaju parovi kod kojih je jedan od supružnika starosne dobi do 24 godine, kao i broj članova porodičnog domaćinstva i pripadnost boračkoj populaciji.


Ovi stanovi se neće moći poklanjati ili prodavati za deset godina od dana uknjižbe vlasništva, a cijena će biti dosta povoljnija od tržišne...


SARANSAK


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?