LEOSTARS PONOVO USPJEŠAN


LEOSTARS PONOVO USPJEŠAN


LeoStars,nastavlja sa sjajnim partijama kako na domaćoj, tako i na medjunarodnoj sceni.Ovoga vikenda,"crveno-crna furija" iz Dučićevog grada je učestvovala na medjunarodnom turniru na Zlatiboru.


 Dvije generacije 2008 i 2010, ovogodišnji finalisti DFA lige ukrstili su koplja sa renomiranim ekipama iz Srbije.Nakon lavovske borbe, kako nosi i naziv turnira "Lavovi i drugari", obje ekipe su osvojile bronzane medalje za visoko 3.mjesto na izuzetno jakom turniru. 2008 godište je nakon sve tri pobjede u grupnoj fazi, u polufinalu naišla je na prvaka Srbije u mini maxi ligi, Crvenu Zvezdu iz Užica,i poražena sa 3:1, u jednoj teškoj utakmici.


Za treće mjesto LeoStarsova "osmica", pobijedila je ariljski Vranić sa 4:0. Najmladja takmičarska grupa je nakon grupne faze startovala sa 2.pozicije, polufinale sa Slogom iz Požege, a trema je učinila svoje da se izbore u utakmici za bronzu, koju su dječaci Igora Joksimovića rutinski rješili u  svoju korist.


"Prezadovoljan sam odnosom i igrom na terenu, dokazali smo svoj kvalitet,odnosnoda smo mi jedna od vodećih skola fudbala u regionu", rekao je Joksimović


    LeoStarsova 09 je danas na zaista furiozan nacčin riješila memorijalni turnir "Luka Lovric" u organizaciji HŠK Zrinjskog, pobijedivši u finalu 3:0 domaćina Zrinjskog, a redom prije toga su padali Sport Talent, Branitelj i u polufinalu NK Medjugorje. Šta reći osim zaista sve čestitke momcima i trenerima na ovim zaista ogromnim uspjesima za ovaj mladi kolektiv.

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?