BILEĆKA HIPHOPERKA NAJBOLJA U ZAGREBU


BILEĆKA HIPHOPERKA NAJBOLJA U ZAGREBU


Bilećanka Anđela S. Dželetović osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju na prestižnom međunarodnom turniru u modernom plesu - četvrtom ''International Dance Open Zagreb 2018'' takmičenju, u kategoriji solo hip hopa za juniorke, koje je održano 10. maja 2018. godine u Zagrebu!


Ovogodišnje spektakularno plesačko takmičenje, zbog velike atraktivnosti i interesovanja, održano je u zagrebačkoj Areni i u njemu je učestvovalo, u svim kategorijama, 10.000 takmičara iz više od 25 zemalja Evrope.


Osvajanjem prvog mjesta, trener plesačica Plesnog kluba "HEO" iz Bileće, Anđela Dželetović, izborila je plasman na Svjetsko prvenstvo mladih talenata u plesu koje će se održati 27. i 28. oktobra 2018. godine u Milanu (Italija).


Uspjeh koji je Anđela postigla je, prije svega, odraz njenog talenta, volje, upornosti, želje i truda, ali i podrške, pomoći i razumjevanja trenera i porodice.


Anđela je odličan učenik, pohađa prvi razred gimnazije SŠC "Golub Kureš" Bileća. Aktivan je član Zavičajnog kluba "Osvit" u kome je postigla zapažene nastupe i svojim glumačkim talentom zablistala i u pozorišnim predstavama!


Vjerujemo da će uspjeh koji je Anđela postigla biti podsticaj za ljude dobre volje i širu zajednicu da joj pomognu da ode i na Svjetsko prvenstvo mladih talenata u plesu u Italiju, jer na svim ovim takmičenjima Anđela ne predstavlja samo sebe nego i našu Bileću, Hercegovinu i Republiku Srpsku.


Anđela, SREĆNO!!! Neka te anđeli ljubavi prate i svi putevi da ti se pozlate!!!


Osvit

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?