U AUTOMOBILU NIKŠIĆANINA PRONAĐENO 9 KILOGRAMA MARIHUANE


U AUTOMOBILU NIKŠIĆANINA PRONAĐENO 9 KILOGRAMA MARIHUANE


Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su juče, 01. maja 2018. godine, izvršili pretres putničkog automobila marke „Audi“ tip „A6“, koje koristi lice inicijala M.F. (1984) iz Nikšića, Republika Crna Gora. 


Tom prilikom, je u posebno napravljenom bunkeru pronađeno 15 najlonskih pakovanja u kojima se nalazi zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 9kg. 


Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u utorak, u putničkom automobilu Audi, tip A6, čiji je vlasnik državljanin Republike Crne Gore M. Fuštića (34), iz Nikšića, pronašli i oduzeli 9 kilograma marihuane.


Prilikom pretresa „Audija“ koji koristi Fuštić, droga je pronađena u posebno napravljenom bunkeru, odnosno, namjenski pregrađenom rezervoaru za gorivu i to 15 najlonskih pakovanja za koja je kasnije utvrđeno da su teška ukupno 9 kilograma.


U Policijskoj upravi Trebinje je saopšteno da će, nakon kompletiranja predmeta,  protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga. 


U Policijskoj upravi Trebinje podsjećaju da su za četiri mjeseca 2018. godine ukupno oduzeli 7.333 grama opojne droge marihuane, 11 grama amfetamina i 7 grama kokaina...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?