SOCIJALISTI HERCEGOVINE OČEKUJE DVA POSLANIČKA MANDATA


SOCIJALISTI HERCEGOVINE OČEKUJE DVA POSLANIČKA MANDATA


  Predsjednik Socijalističke partije RS Petar Đokić je na večerašnjoj sjednici Regionalnog odbora ove stranke u Trebinju sa svojim partijskim kolegama zauzeo stav da Hercegovina ima takav partijski kapacitet prema kome mogu očekvati dva poslanička mandata za Narodnu skupštinu Republike Srpske.


„Uvjeren sam da sada imamo daleko bogatiju i jaču kadrovsku strukturu, daleko veći broj članova i smipatizera, pa samim tim prepoznajemo i daleko veću orjentaciju građana ka nama, što daje vrlo dobre znakove da ćemo ispuniti očekivanja“, rekao je Đokić.


Kaže da još nisu definisali listu kandidata za poslanike, ali da su kadrovi koje će ponuditi zasigurno biti i jaki i odgovorni.


On je naglasio da je niz akativnosti koje se odvijaju od Trebinja do Foče najbolji dokaz građanima da su Socijalisti ispunili sve ono što su obećali i na čemu rade punih 25 godina, koliko ima da je stranka formirana.


„Četvrt vijeka u političkom životu Republike Srpske nije malo, a u tome periodu smo puno toga uradili sami ili sa našim koalicionim partnerima, ali, svjesni postojanja brojnih problema – tudićemo se da ih otklonimo i radimo na njihovom rješavanju“, naveo je Đokić, podsjetivši da se kao ministar industrije, energetike i rudarstva trudi da se započeti projekti u Hercegovini realizuju do kraja, poput HE Dabar i mnogih drugih, ali se Socijalisti, kako kaže, maksimalno angažuju i na jačanju socijalne sigurnosti stanovništva, sa redovnim isplatama svih socijalnih davanja.


Maksim Skoko, potpredsjednik Socijalističke partije RS, istakao je da će hercegovački Socijalisti na predstojećim izborima osvojiti najmanje jedan mandat, ali da je njihov cilj da osvoje još jedan.


„Za to treba raditi pojačanim intenzitetom u svim strukturama života, bilo da se radi o opštinskim ili republičkin nivoima, ili pak o privrednom životu Srpske, ali smo mi i do sada tako radili, intenzivno, kvalitetno i savjesno, pa se na osnovu toga rada nadamo i dobrim rezultatima“, kazao je Skoko.


NN

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?