PONOVO POLJULJANA SKUPŠTINSKA VEĆINA U BILEĆI


PONOVO POLJULJANA SKUPŠTINSKA VEĆINA U BILEĆI


Novi preokret u bilećkoj skupštini, koji su mnogi skloni i komentartisati kao ništa novo, na današnjem se zasjedanju ipak ponovo desio i skupštinska većina okupljena oko SNSD-a je ponovo poljuljana, jer su njihov odbornik Radoslav Brčić i odbornik Ujedinjene Srpske Saša Radan danas glasali suprotno odborničkoj većini.


Iako se Radan nije oglašavao, Brčić je oštro kritikovao svoju stranku, predbacujući svojim stranačkim kolegama mnoge stvari koje su oni ocijenili krajnje neprimjerenim i za šta će, kako je najavio načelnik Bileće Miljan Aleksić – on biti kažnjen izbacivanjem iz SNSD.


“On će najdalje do subote iz stranke biti izbačen, iako ja nikada nisam ni bio za to da on ide na našu listu. Bio je previše labilna ličnost, pa ga je opozicija olako prevela sebi”, kazao je Aleksić.


On dodaje da su svim ozbiljnim članovima SNSD-a, a naročito građanima Bileće dosadile priče da je grad u kolapsu, jer će se vrlo brzo uvjeriti da će se ove godine u Bileću uložiti više nego u proteklih 20 godina, s obzirom da su već najavljeni neki projekti, kredit koji treba da nam stigne i hidroakumulacijske naknade koje će ove godine biti rekordne jer je Bilećko jezero prepuno vode.


“Imamo i mi svojih metoda kao i opozicija, pa će se do iduće sjednice sve iskristalisati i imaćemo jasnu skupštinsku većinu”, dodaje Aleksić. 


Bilećki odbornici su na sjednici prihvatili ostavku predsjednika Skupštine Opštine Blaža Vujovića, a o onovom predsjedniku će se glasati na idućoj sjednici, dok je za kraj sjednice koja je još u toku, predviđeno i davanje povjerenja potpredsjedniku SO Branku Aleksiću...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?