STRAVIČNI PRIZORI NA IVANICI: Poubijali sve pse lutalice, a zatim ih bacili na odlagalište otpada /VIDEO I FOTO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA /


STRAVIČNI PRIZORI NA IVANICI: Poubijali sve pse lutalice, a zatim ih bacili na odlagalište otpada/VIDEO I FOTO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA /


Ovih dana društvenim mrežama kruže sablasne fotografije iz Općine Ravno u Bosni i Hercegovini. Naime, u četvrtak i petak, po odobrenju načelnika Općine Andrije Šimunovića, obavljeno je uklanjanje pasa lutalica od strane ovlaštenih lica što je navedeno u službenoj objavi iz Mjesne zajednice Ivanica, piše Dubrovački dnevnik. 


Također, upućeno je i upozorenje vlasnicima pasa da ih u navedenom periodu vežu i ne puštaju vani jer će u protivnom biti uklonjeni bez ikakve odgovornosti.


Taj ublaženi naziv za ubijanje, a to je vidljivo na fotografijama, nije prošao s minimalno dostojanstva budući da su nesretni psi eliminirani te bačeni na deponij otpada.


Putem Facebooka jedan vlasnik psa objavio je kako je njegov pas nažalost ostao nevezan i udaljen prema 50 metara od kuće, pa je također završio na smeću.


rtl/ Dubrovački dnevnik 


 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?