GRADSKA UPRAVA PREPOLOVILA CIJENU VODE „GRADU SUNCA“


TREBINJSKA GRADSKA UPRAVA PREPOLOVILA CIJENU VODE „GRADU SUNCA“


BENEFITI ZA NAJVEĆU TREBINJSKU INVESTICIJU 


Grad Trebinje je podnio inicijativu prema „Vodovodu Trebinje“ da od 1. aprila prepolovi cijenu utrošene vode Gradu sunca, najvećoj hercegovačkoj investiciji, u znak podrške ulaganjima biznismena Rodoljuba Draškovića u Trebinje.


„Sa sadašnjih 2,215 maraka po kubiku, cijena vode će se spustiti na 1,107 KM u toku izgradnje kompleksa Grada sunca, kako bismo pokazali posebnu pažnju investiciji koja se radi i razlikuje od svih ostalih u Trebinju“, rekao je nakon sastanka sa direktoricom Grada sunca Brankom Drašković.


Petrović je dodao da će Grad Trebinje u ovu veliku investiciju nastaviti ulaganja u infrastrukturu, od javne rasvjete i putnih saobraćajnica sa adekvatnim priljučcima na glavne puteve, do izgradnje neophodnih parking mjesta u okruženju Grada sunca.


On je direktorici Drašković prenio spremnost da svu naknadu za okolno uređenje preusmjere u pomenute infrastrukturne stvari kao neophodnu logistiku Gradu sunca.


„Mišljenja smo da Grad sunca treba snažno podržati, jer je to jedna od najvećih investicija u Republici Srpskoj kada je u pitanju privatni sektor, a na ovaj način želimo da doprinesemo stabilnosti investicije i omogućavanju novih zapošljavanja u Trebinju“, rekao je Petrović.


Direktorica „Grada sunca“ Branka Drašković je istakla da će ovaj ugostiteljsko-turistički kompleks biti na dobrobit svih građana Trebinja i Hercegovine, jer će stvarati nove prihode i zapošljavati nove radnike. 


„Najvažnije je da je Gradska uprava prepoznala važnost ove cjelokupne investicije i što svojim akivnostima pokazuju koliko je ovo značajan projekat za cio grad i regiju“ kazala je ona, zahvalna na ustupcima koje će Grad Trebinje učiniti prema Gradu sunca.


Grad sunca će, kako je rečeno nakon sastanka, iz sezonskog rada, nakon novih investicija koje su uveliko u toku, preći u cjelogodišnji, jer će apartmani, hoteli, Sportski centar, Dječija igraonica, omogućiti rad kompleksa svih 12 mjeseci...


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?