OTVOREN ALATNI CENTAR “ĆURIĆ”


OTVOREN ALATNI CENTAR “ĆURIĆ”


U Trebinju je, u ulici Nikšićki put 24, pored pogona Prehrambene industrije “Svislajon”, zvanično otvoren Alatni centar „Ćurić“, novi i jedinstven prodajni objekat svih vrsta alata poznatih svjetskih brendova.


Objekat na površini od 300 metara kvadratnih prodajnog i još toliko magacinskog prostora, uz parking od 850 kvadrata, nudi  različite vrste agromehanike, ručnih i mehaničkih alata, sav asortiman gvožđarije, panelne ograde, bicikla, kao i dijelove i opremu za bicikla, kamionsku opremu, auto kozmetiku, ulja, maziva, kao cjelokupan asortiman za kuću. 


„Cijene su jedinstvene i najniže u regiounu, s tim da ćemo se uvijek truditi da imamo najniže cijene regiona, a ko ne vjeruje neka dođe i uvjeri se da, pored kvantieta, nudimo i kvalitet – sve poznate brendove - STIHL, HUSQVARNA, VILLAGER, MAKITA, BOSCH, KARCHER, CAPRIOLO, HONDA, poručeno je danas na otvaranju iz Alatnog centra „Ćurić“.


Servis, garancija i rezervni dijelovi za sve proizvode kupljene u ovom objektu su obezbijeđeni, što je, kako su potvrdili i stari, vjerni kupci Ćurića, tradicija ove kuće koja se trgovinom bavi 21 godinu, a samo ovim bendovima trguju već 13 godina.


U ovom prodajnom objektu će za uposlenike svih hercegovačkih ustanova i preduzeća biti obezbijeđena prodaja na rate, bez kamate, bez ikakvih procedura, a otplaćivanje može trajati od 6 do 12 rata, dok je stranim državljanima omogućen povrat PDV-a.


U Alatnom centru “Ćurić” naglašavaju da se uz većinu kupljenih artikala, bez obzira da li su plaćeni gotovinski il na rate, dobija poklon, pa se uz motokultivator od peti i po konja, vrijednosti 999 maraka, na poklon dobija brusilica od 219 maraka, plus plug od 56 maraka, dok za sve ostale pogodnosti kupci ipak moraju sami doći i u njih se uvjeriti.


Radno vijeme Alatnog centra “Ćurić” je od 8 do 18 časova, subotom do 14, ali ovi poznati prodavci kažu da nikada mušteriju nisu odbili, pa se za hitne slučajeve nudi i broj mobilnog telefona 065/536-818, dok se za sve informacije o ponudama kupci mogu obratiti i na fiksni telefon +387 59/222-100…


SARANSAK

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?