DODIK PORUČIO U TREBINJU: ŽENE SU VELIKA SNAGA SNSD-a


DODIK PORUČIO U TREBINJU: ŽENE SU VELIKA SNAGA SNSD-a


Žene su velika snaga Saveza nezavisnih socijaldemokrata RS i jak faktor u politici Republike Srpske, poručeno je na skupu u Trebinju, na kojem su se, u povodu predstojećeg Dana žena, okupile članice SNSD-a iz cijele Republike Srpske, a najviše iz Hercegovačke regije, ali i njihove muške kolege i prijatelji.


Skupu je prisustvovao i predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik, zajedno sa predsjednicom Vlade RS Željkom Cvijanović, koji su se saglasili da upravo zajednička saradnja kolega i kolegica ovu stranku čine jakom i moćnom.


“U SNSD-u ima preko 180.000 članova, od čega je 55% žena, što govori o tome da smo mi partija koja okuplja populaciju kojoj je stalo do stabilnosti, mira i razvoja, a naša stranka je upravo poznata po tome što mnoga vodeća mjesta pripadaju upravo ženama”, kazao je predsjednik Dodik.


On je naglasio da je najbolji pokazatelj ravnopravnosti žena sa muškarcima u SNSD-u taj što je i sama premijerka Željka Cvijanović iz ove stranke, kao i četiri žene načelnice opština Republike Srpske, dok su na mnogim važnim rukovodećim mjestima u ustanovama i javnim preduzećima opet rukovodioci žene iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata.


Čestitajući ovom prilikom Dan žena svim ženama svijeta, predsjednik Dodik je naglasio da će se u SNSD-u i ubuduće utirati put za što veći angažman i rad ljepšeg pola, o čemu je u svom obraćanju govorila i Željka Cvijanović.


Ona je naglasila da su žene SNSD-a do sada bezbroj puta pokazale da mogu uraditi sve kao i njihove kolege, da mogu obavljati i odgovorne i složene funkcije kao i muškarci i podržati ih onoliko snažno koliko oni podržavaju žene.


Skupu u Trebinju su prisustvovali i generalni sekretar SNSD-a i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović sa svojim saradnicima, predsjednica aktiva žena SNSD-a Nada Tešanović, predsjednica aktiva žena SNSD Trebinje, kao i dr Ljubica Miljanović iz Vijeća naroda i Radmila Čičković, direktor Zavoda za statistiku RS…


SARANSAK 


 

Loading ...

ANKETA

Da li ste zadovoljni novom autobuskom stanicom?